straytwice world domination Profile Banner
straytwice world domination Profile
straytwice world domination

@straytwicejype

Followers
133
Following
136
Media
799
Statuses
15,733

I love Mina. And Felix. And #STRAYTWICE #JYPNATION

Seoul, Republic of Korea
Joined June 2018
Don't wanna be here? Send us removal request.
@straytwicejype
straytwice world domination
a year ago
haters: twice can't sing, watch their encore twice at their encore stage:
Tweet media one
1
11
58
@straytwicejype
straytwice world domination
2 months ago
oh no
@JYPETWICE_JAPAN
TWICE JAPAN OFFICIAL
2 months ago
TWICE JAPAN 9th SINGLE『Doughnut』 2021.12.15 Release #TWICE #Doughnut #Ballade
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
Tweet media four
1
0
0
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
RT @once_chaeyoung8 : Can we hype chaeyoung's melpro?? She deserves the hype because she worked hard for that melpro, and some once doesn't…
0
852
0
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
RT @kpopggsuperior : #TWICE becomes the first Kpop Girl Group to enter Billboard Global 200 Excl. US Chart Top 10 in 2021 👏🎉 …
0
1K
0
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
hahha pas isu ini naik gw jg lgsg mikir ke apieu.. lah bukannya tuh produk juga whitening? kok dobel standard sih? 😌

This Tweet is unavailable.

0
0
0
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
RT @diia_maulidia : Tunjukkan cantikmu dengan versi dirimu sendiri ❤️ @JYPETWICE Bismillah bundle gratis dari Scarlett 😂 #TwiceXScarlett #R
0
174
0
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
once inter beli kaga komen iye.. SCARLETT WITH TWICE #TWICExSCARLETT #RevealYourBeauty @JYPETWICE
0
0
1
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
RT @sana_supremacy : Popularitas @JYPETWICE di Indonesia masih sangat sedikit dibandingkan dengan Girl Group lain. Ini ada brand besar Indon…

This Tweet is unavailable.

0
3
0
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
RT @go_rik84 : Pengen Twice brand gede, Tapi brand yang gede di lokal aja malah dihujat. Bodo banget emang. Monyet. Baru kali ini emosi…
0
126
0
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
yang bilang scarlett itu kecil, pasti ga pernah maen olshop. scarlett emg bukan tipikal brand mall atau drugstore gtu, tapi that brand is damn big in olshop. i mean siapa sih yg gatau scarlett di peronlenan. duh! SCARLETT WITH TWICE #TWICExSCARLETT #RevealYourBeauty @JYPETWICE
1
0
1
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
gue juga suka pake scarlett hehe tapi yg body wash nya terlalu bikin kering di kulit aku, tapi wangi banget sih. aku suka lotion nya, bikin lembab dan instan putih hehee SCARLETT WITH TWICE #TWICExSCARLETT #RevealYourBeauty @JYPETWICE
0
0
1
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
i agree. also whitening is only the name. but the intention is for brightening. that's common in asia, nothing wrong.
@nadongnim
riiiii
3 months ago
Intl Once doesnt know how's the feels to be Indonesian Once. We have to fight thrice, and now our fellow once too? In Indonesia, TWICE IS NOT AS FAMOUS AS OTHER GIRLGROUPS. Thats why we appreciate local's product who wants to work with TWICE. #TWICExSCARLETT #RevealYourBeauty
1
0
2
@straytwicejype
straytwice world domination
3 months ago
aku setuju sama kerjasama ini. biar nama twice semakin melokal di indo. dannn ga ada hub nya sama r45is anjrit, scarlett is brightening product, not whitening. it is common in asia. what do u expect? SCARLETT WITH TWICE #TWICExSCARLETT #RevealYourBeauty @JYPETWICE
1
0
0