sistur stalker🍥 Profile Banner
sistur stalker🍥 Profile
sistur stalker🍥

@sistur_stalker

Followers
1,752
Following
325
Media
593
Statuses
5,340

You mustn't be afraid to dream a little bigger darling - Tom Hardy

Cinque Terre
Joined November 2015
Don't wanna be here? Send us removal request.
Explore trending content on Twitter
sistur stalker🍥 Retweeted
@madirr_
az
a day ago
@kehafzanan ni haa ada yang side perempuan sama je, siap body shaming lagi taknak lelaki pendek
Tweet media one
202
1K
1K
@sistur_stalker
sistur stalker🍥
a day ago
Syamsul Yusof, berdasarkan komen2 ni rasanya your next movie kena buat pasal PKM communist insurgency #matkilau
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
Tweet media four
0
2
0
@sistur_stalker
sistur stalker🍥
a day ago
Ada permit lesen meniaga ke ni? Duduk msia atas student visa ke?
0
0
1
sistur stalker🍥 Retweeted
@hafizfiz18
hafiz ayub
2 days ago
Madrasah Maha Zalim. Adik saya mengalami gangguan, Dapat tahu daripada seorang kenalan ada sebuah madrasah yang bernama madrasah as-solihin di Shah Alam, Jalan Kebun ini boleh merawat. Jadi kami sekeluarga menghantar adik ke sana.
962
51K
44K
sistur stalker🍥 Retweeted
@mrdcreatives
ᴍʀ.ᴅ 🔸
5 days ago
Bukan anak sahaja tak boleh pilih ibu ayah. Mak ayah pun tak boleh pilih anak. Sebab kalau boleh nak anak yang baik, taat, pandai dan cantik. Tidak semua yang mereka nak akan dapat, tapi mereka besarkan juga. Manalah tahu, dah besar jadi anak tak bersyukur. Malah biadap pula.
31
2K
3K
sistur stalker🍥 Retweeted
@umarmaggi
Umar
4 days ago
Aku bagi dia uno reverse
Tweet media one
76
8K
18K
@sistur_stalker
sistur stalker🍥
5 days ago
Bila nak mintak sedekah tp lupa delete twit lama
0
0
4
@sistur_stalker
sistur stalker🍥
7 days ago
Railing jambatan are not happy 😑😑😑😑😑😑😐
Tweet media one
0
0
0
sistur stalker🍥 Retweeted
@latestinspace
Latest in space
11 days ago
BREAKING 🚨: Large meteor spotted burning up over Scotland and Northern Ireland
Tweet media one
5K
41K
320K
@sistur_stalker
sistur stalker🍥
11 days ago
😭😭😭😅
@arxxxxmand
AyamAcc Stan Acc
12 days ago
Tahniah kepada akak ni. Tak lama lagi dah beranak dah dia. How time flies! So happy for her.
107
2K
5K
0
0
1
sistur stalker🍥 Retweeted
@aaolomi
Ali A Olomi
12 days ago
someone said americans will invade your country and kill your people then 20 years later make a movie about how invading your country and killing your people made their soldiers sad
Tweet media one
749
25K
106K
sistur stalker🍥 Retweeted
@Visual_Guide_
Visual Guide
15 days ago
10 Laws that will put you ahead of 97% of all people: 1.
Tweet media one
108
6K
20K
sistur stalker🍥 Retweeted
@aaolomi
Ali A Olomi
16 days ago
during the Great Famine, the Ottoman sultan moved by the suffering of the Irish tried to donate 10,000 (equivalent of 1 mil today). Queen Victoria personally intervened asking him not. So Sultan Abdulmejid I secretly sent ships of food & medicine to Ireland
Tweet media one
169
9K
46K
sistur stalker🍥 Retweeted
@aqlhmkhtr
Hecate 🫶🏻
17 days ago
YES PERNAH KENAA. i cakap dengan PA tu yg i berminat nak jemput khairulaming for a talk at my uni. PASTU DIA BETULKAN AYAT AKU DO DIA CAKAP BUKAN AWAK SEPATUTNYA YG GUNA AYAT BERMINAT TU. ITS UP TO US LA. aku cam lahhhhh apoooo
58
3K
6K
@sistur_stalker
sistur stalker🍥
19 days ago
Tngk pengantin tu pun mcm kampung je so sesuai lah.. 🤭
0
0
0