taklukasia Profile Banner
taklukasia Profile
taklukasia

@quetaklukasia

Followers
351
Following
281
Media
636
Statuses
39,403

/// | 9 uk | Football | ◾

Santa Sofia d'Epiro, Calabria
Joined September 2011
Don't wanna be here? Send us removal request.
Explore trending content on Twitter
@quetaklukasia
taklukasia
2 months ago
Aku menguruskan cikgu one off kontrak ni, jujur aku ckp aku takut nak hntr anak aku ke sekolah kalau cmni lah kualiti cikgu yg di ambil skrg, Surat tak pandai buat, communication out, ada yg result pun cukup makan, apa dah jdk ni dgn sistem pendidikan kita? #pendidikanmalaysia
1
0
0
taklukasia Retweeted
@ismadimdasan1
ismadimdasan
4 months ago
0
1
0
@quetaklukasia
taklukasia
4 months ago
Cadang buat masa hari guru 16 Mei 2022 🤣🤣🤣🤣
0
0
0
@quetaklukasia
taklukasia
5 months ago
Apa punya pentadbiran kerajaan Negeri Sembilan ni, rakyat tgh susah ni,mcm ni ke nk menang next PRU? Air tkda dari raya pertama, Line Telefon tkda dari seminggu sebelum raya Call SAINS tak sngkt Call Dun Pertang Tak angkat Call Parlimen Jelebu tak angkat @MenteriBesarNS
0
0
1
@quetaklukasia
taklukasia
6 months ago
Relax pakcik ni mcm pegawai kerajaan jaga kaunter
Tweet media one
0
0
0
taklukasia Retweeted
@md_zuwairi
Zuwairi Md Yusof
6 months ago
@quetaklukasia AMIRUDN,FARHASH,JUWAIRIYA,DAENG,SIVARASA,TIAN CHUA, bersepah bersemut lagi kartel dlm pkr tak keluar.kroni proksi kartel yg pegang jawatan2 tinggi glc SELANGOR yg lain2 melopong takde jawatan reformis sebenar.
Tweet media one
0
1
0
@quetaklukasia
taklukasia
6 months ago
Membujur lalu...
@rafiziramli
Rafizi Ramli
6 months ago
PEMILIHAN KEADILAN 2022
610
2K
6K
0
0
0
@quetaklukasia
taklukasia
6 months ago
Okay, skrg bole focus cmne nk panggik rafizi balik
0
0
0
@quetaklukasia
taklukasia
6 months ago
Macam bertanding pilihanraya koperasi sekolah je, yang menang raih 500-600 undi je, 🤣🤣🤣
Tweet media one
0
0
0
@quetaklukasia
taklukasia
7 months ago
Semalam ada budak lepasan UKM syariah, pointer power, tmpt aku sapu dlu, bagus dia apply jawatan yg rendah sbb dia tkda pengalaman, kalau dia rajin, salu bg idea, one day dia akan naik
0
0
0
@quetaklukasia
taklukasia
9 months ago
Apapun tahniah kt abg dan akak polis, sungguh sungguh pesan supaya org ikut SOP, berbuih mulut diorang pesan, tp apakan daya, hanya redha, org sumpah ramai
0
1
3
taklukasia Retweeted
@SabbihisRasydan
Mr.B
10 months ago
Salam sejahtera and Hi! Saya Sabbihis Rasydan Hari ni hari pertama saya menceburkan diri dalam perniagaan COWAY. Antara produk COWAY adalah _Water Purifier_ dan _Air Purifier_. Produk dari COWAY sangat mementingkan kesihatan anda.
Tweet media one
1
5
2
taklukasia Retweeted
@HafeezEthan
Hfz
10 months ago
Best day in my life bila kau left group tempat kerja yang paling toxic dalam dunia dan akhirat 🥳
Tweet media one
173
10K
20K
taklukasia Retweeted
@Dinesh031094
Dinesh Selvarajoo
10 months ago
Akar Umbi Mahu Sdr @rafiziramli Kembali Ke Pentas Politik Sebelum @pakatanharapan_ Tersungkur.
Tweet media one
18
59
302
@quetaklukasia
taklukasia
10 months ago
Rauf tgh pening nk korek berapa dalam pasir
@oskortos
oskortos 🇲🇾
10 months ago
Itu hak mereka untuk terus bangang memilih Barisan Nasional. Sila hormat okayyy
31
18
82
0
0
0