Jie MANDARIN class Profile Banner
Jie MANDARIN class Profile
Jie MANDARIN class

@jihanawa_

Followers
1,718
Following
548
Media
425
Statuses
21,675

lets learn Mandarin online, contact +60145218990 Whatsapp https://t.co/R22SnhbRul

Kuala Lumpur City
Joined August 2013
Don't wanna be here? Send us removal request.
Pinned Tweet
@jihanawa_
Jie MANDARIN class
5 days ago
Hi, are there working adults or kids who are serious about learning Mandarin Online? International certificates provided. Contact me +60145218990 Or Whatsapp https://t.co/VWyEfbLv9C https://t.co/Amf0EHPuk8
Tweet media one
0
1
2
@jihanawa_
Jie MANDARIN class
2 days ago
Hi ada working adults/kids yg serious nak belajar mandarin? Mudah utk communicate dgn chinese customers/patients/supplier. Whatsapp saya https://t.co/VCs5qvlGZA https://t.co/zcMRa6QWtp
Tweet media one
Tweet media two
0
0
1
Jie MANDARIN class Retweeted
@Shahredzu4111
Shahredzu™️(SRPSRA)🔰
4 days ago
Rt jika anda ambil ujian JPJ hanya sekali saja. https://t.co/DsUYIATWbR
Tweet media one
356
35K
12K
Jie MANDARIN class Retweeted
@dayahhazam
لين صابر
5 days ago
Hi twitterians! Hari ni tergerak hati nak tenngok iglive hambal Allah sorang ni, his name is dale and he’s suffering from cerebral palsy.. he sells socks with various cute designs! Mari lah kita sama sama bantu majukan perniagaan dale. Please work your magic twitter 🙏🏼 https://t.co/Y2zAcqQq4t
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
35
25K
14K
Jie MANDARIN class Retweeted
@qifailins
aa
6 days ago
Bismillah, Assalamualaikum. Aku nak try ni walaupun follower aku tak banyak tapi aku percayakan kuasa twitter. Aku pesakit cancer Anaplastic T-Cell Lymphoma, aku memerlukan 6k lagi utk bayar chemo transplant aku. Sebelum ni aku tak pernah raih simpati dari sesape or mintak -
358
37K
23K
Jie MANDARIN class Retweeted
@honeymilkcrunch
furbols
9 days ago
Hi everyone! Im selling gold honeymilk cornflakes your ready-to-go snacks, crunchy & creamy and ofc at affordable price. RM25 (50pcs) & RM15 (30pcs). COD and Postage available✅ 🍯🍯🍯 https://t.co/AuwcwTkwpP https://t.co/GhS6EoAshe
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
Tweet media four
0
3
2
@jihanawa_
Jie MANDARIN class
5 days ago
Tiba2 nak makan nasi lemak
0
0
0
@jihanawa_
Jie MANDARIN class
5 days ago
Saya mencari orang yang berminat nak Belajar MANDARIN ONLINE🍊 Mudah untuk berkomunikasi dengan rakan sekerja dan customer. Dapat international certificate ✨ Whatsapp saya https://t.co/VCs5qvlGZA https://t.co/iCEpoPbkyZ
Tweet media one
Tweet media two
0
0
2
@jihanawa_
Jie MANDARIN class
8 days ago
Saya mencari orang yang berminat nak Belajar MANDARIN ONLINE🍊 Mudah untuk berkomunikasi dengan rakan sekerja dan customer. Dapat international certificate ✨ Whatsapp saya https://t.co/VCs5qvlGZA https://t.co/wrYkXfXNNj
Tweet media one
Tweet media two
0
0
2
@jihanawa_
Jie MANDARIN class
9 days ago
Saya mencari orang yang berminat nak Belajar MANDARIN ONLINE🍊 Mudah untuk berkomunikasi dengan rakan sekerja dan customer. Dapat international certificate ✨ Whatsapp saya https://t.co/VCs5qvlGZA https://t.co/f1JMUNr9Su
Tweet media one
Tweet media two
0
0
1
@jihanawa_
Jie MANDARIN class
10 days ago
Saya mencari orang yang berminat nak Belajar MANDARIN ONLINE🍊 Mudah untuk berkomunikasi dengan rakan sekerja dan customer. Dapat international certificate ✨ Whatsapp saya https://t.co/VCs5qvlGZA https://t.co/k03uXU9PI6
Tweet media one
Tweet media two
0
0
2
@jihanawa_
Jie MANDARIN class
11 days ago
Saya mencari orang yang berminat nak Belajar MANDARIN ONLINE🍊 Mudah untuk berkomunikasi dengan rakan sekerja dan customer. Dapat international certificate ✨ Whatsapp saya https://t.co/VCs5qvlGZA https://t.co/HELZ9qXivY
Tweet media one
Tweet media two
0
0
1
Jie MANDARIN class Retweeted
@aiekaajournal
rezeki kerana usaha
12 days ago
Thread Pasar Malam🌼 Drop your little business here⬇️ ig shop will post on my personal account Let's help each other Rezeki dikongsi bersama ✨ Don't forget to follow like @aiekaajournal ☑️
139
59
44
@jihanawa_
Jie MANDARIN class
12 days ago
Mestilah nanti menteri sober pulak https://t.co/HfdSW6JdDl
@m_dateline
Malaysia Dateline
13 days ago
Kilang minuman keras milik syarikat Carlsberg Brewery Malaysia Berhad dibenarkan beroperasi sepanjang tempoh pelaksanaan sekatan pergerakan penuh (total lockdown) mulai esok. Syarikat tersebut mendapat surat kelulusan Kementerian… https://t.co/Z6vVKgRZPR #malaysiadateline
0
0
0
Jie MANDARIN class Retweeted
@ramlysmail_
Dr. Ramli Ismail
13 days ago
Last week kami ada share pasal adik Arisha ni, now tinggal RM2160 jer lagi nak penuh tabung ni. As mentioned before, satu keluarga ni baru je berpindah dari Ipoh sebab nak mudahkan urusan adik Arisha. Ayah dia pon still mencari kerja. Kita bantu RT jom🙏 https://t.co/Kjz9A4eDbR
@zumairaaa
watermelonrose
3 months ago
HELP ADIK NI PLISS KORANG!🥺🙏 Adik Arisha ni baru je masuk 3 tahun this year. Adik ni kena kanser tulang belakang(Yolk Sac Tumor Cancer)Stage 4 😭 tahun 2019 haritu. til now dia masih jalankan rawatan kimo di Hospital Wanita&Kanak-Kanak KL. Please RT untuk keberkatan jumaat😢 https://t.co/wVzX41FWII
Tweet media one
Tweet media two
5
5K
2K
@jihanawa_
Jie MANDARIN class
12 days ago
Teringin nak belajar Bahasa Mandarin Online? 🧐 Mudah, fun dan masa belajar flexible serta boleh dapat sijil HSK 🤗 Mudahkan komunikasi antara clients dan kawan sekerja Whatsapp saya https://t.co/cXCAkqB2oa https://t.co/lL3VqYl4hS
Tweet media one
3
7
29
Jie MANDARIN class Retweeted
@shahrinaahmad
Shahrina
14 days ago
takyah sembang kahwin ni indah la kalau kau baru kahwin minggu lepas. meluat aku.
58
6K
8K
Jie MANDARIN class Retweeted
@SyedSaddiq
Syed Saddiq
13 days ago
Pakej ‘Lockdown’ Muar SEJIWA! Nak tunggu kerajaan umum, lambat sangat. Jadi saya mula dulu. Semuanya untuk Parlimen Muar. ❤️ #SEJIWA https://t.co/IzOWgLzHBK
677
21K
27K