Haqim Profile
Haqim

@emirazahari

Followers
1,927
Following
115
Media
0
Statuses
46

Hello, sila-sila meh masuk πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈnak minum kopi ke teh?

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
Joined January 2020
Don't wanna be here? Send us removal request.
@emirazahari
Haqim
a day ago
Ya Allah, berdebarnya. Tak pasti result kali ni lagi teruk atau lagi baik dari sem lepas. I went through many difficulties since beginning til the end of semester
1
11
89
@emirazahari
Haqim
2 days ago
Gila betul mimpi semalam.
1
3
40
@emirazahari
Haqim
3 days ago
Perasan tak bila makin berusia, kita sedar untuk dapatkan sesuatu, kita perlu lepaskan sesuatu. Sometimes it's just doesn't meant to be. We need to choose what we want and let go the other.
6
5K
6K
@emirazahari
Haqim
5 days ago
Pening doh fikir masa depan ni. Banyak benda dlm kepala.
2
87
176
@emirazahari
Haqim
5 days ago
Tuhan itu mengetahui, lebih dari apa yang kamu ketahui. Tenanglah.
0
170
332
@emirazahari
Haqim
6 days ago
Ok few weeks lagi nak private account ni lepastu taknak accept siapa siapa dah, biar je followers dalam ni kekal banyak tu βœ‹πŸ»
8
1
90
@emirazahari
Haqim
a year ago
apalah makna apalah erti andai dicurah segala rasa andai dibiar terbazir setiap titis.
0
0
28
@emirazahari
Haqim
a year ago
tenanglah hati, kuatlah diri.
0
8
29