chita glorya🍒 Profile Banner
chita glorya🍒 Profile
chita glorya🍒

@chitaglorya__

Followers
202,600
Following
415
Media
428
Statuses
10,055

social media & crypto project promoter 📈 || #cutetesty vouch @winnerchita || #nfts || crypto paypal gcash ewallet bank || reborn ||worldwide 🌍

Joined October 2021
Don't wanna be here? Send us removal request.
@chitaglorya__
chita glorya🍒
25 seconds ago
hi hello my sweetheart ,,thank you so much for being a family ,,,please DM @winnerchita claim 50$ ,,,best wishes & thank you ❤️🍒
@jinfuexyx_
ligs 🧚‍♀️ || on a limit
4 minutes ago
@chitaglorya__ @winnerchita I wish a Filipino like me can notice by you been wanting and waiting it 😭🙏
9
1
38
@chitaglorya__
chita glorya🍒
5 minutes ago
hi helloo ,,senang mengenalmu kak ,,thanks banget atas supportnya ,,,please DM @winnerchita claim 500k ,,thank you and best wishes ❤️🍒
@mochadamie
nada | kyle ✦
12 minutes ago
@chitaglorya__ @winnerchita congratulations!!!!!! pengenn deh sekali ke noticee walaupun masih new followerss ka chitaa itung itung kenalann hihihi😝
300
15
115
@chitaglorya__
chita glorya🍒
13 minutes ago
hi hello kak put ,,wooww he'em udah lama sekali kita gak jbjb ya kak ,,thank you banget atas kenangan itu ,,chita bisa bertahan sampai saat ini karena kalian semua teman²ku ,,jika berkenan DM @winnerchita claim 500k ,thank you kak ❤️🍒
@PoPoeet
Puput Tri J🌹🌻🍀☘
18 minutes ago
@chitaglorya__ @winnerchita Congrats 🥳🥳 Jd inget dulu sblm akun chita blm segede skr jbjb ama chita trs di DOR 25k plus di fb skr susah ke notice klo jbjb ama chita 😢 sukses trs buat chita semangaatt💪💪💪
345
14
193
@chitaglorya__
chita glorya🍒
22 minutes ago
hi dear ,,chita ingin rasanya memeluk kalian semua tanpa terkecuali ,,,tapi kemampuan chita terbatas ,,namun dalam keterbatasan itu,chita ingin berusaha memberikan yang terbaik untuk kalian semua teman²ku 😭😭🙏🙏 please DM @winnerchita claim 500k,thank you ❤️🍒
@januariybigwin
sha🍀
27 minutes ago
@chitaglorya__ @winnerchita aku kapan dilirik, dipeluk, dan disayang ka chita juga? 🤭🤭
575
24
275
@chitaglorya__
chita glorya🍒
28 minutes ago
hi hello dear ,,,saat ini chita bukan hanya melirikmu ,,namun juga memeluk dan membisikan lirih ditelingamu ,,jika berkenan DM @winnerchita claim 500k untuk preparing makan siangmu ,,,love and best wishes ,thank you ❤️🍒
@euphoriaancal
piuuu~
33 minutes ago
@chitaglorya__ tetep ga dilirikkk, sama ka chita juga belom dilirik😔
423
17
254
@chitaglorya__
chita glorya🍒
33 minutes ago
mau picnava atau pickaw tetep aja akutuh 😩
2K
81
597
@chitaglorya__
chita glorya🍒
36 minutes ago
giveaway 75$ | 1,050,000 IDR -- rt follow & rt like 2 recent tweets @TiniKardashian ends in 5 hours good luck 🍒
339
1K
354
@chitaglorya__
chita glorya🍒
38 minutes ago
Winner 🏆 : @K1mThv_95 congrats @winnerchita will be contacting to arrange your prize🍒 seed fQvBRYIaUpwoP2KZ
114
1
81
@chitaglorya__
chita glorya🍒
48 minutes ago
50$ in 7 mins dear ❤️🍒
657
4K
997
@chitaglorya__
chita glorya🍒
49 minutes ago
giveaway 75$ | 1,050,000 IDR -- rt like & follow @bigdantey ends in 5 hours good luck 🍒
692
3K
2K
@chitaglorya__
chita glorya🍒
53 minutes ago
Winner 🏆 : @cilokcityx congrats @winnerchita will be contacting to arrange your prize🍒 seed i2hs9YttVggjn6RA
110
2
92
@chitaglorya__
chita glorya🍒
an hour ago
50$ rt in 5 minutes ❤️🍒
537
4K
712
chita glorya🍒 Retweeted
@chitaglorya__
chita glorya🍒
an hour ago
giveaway 75$ | 1,050,000 IDR -- rt follow @CrayoNFT with on (🔔) ends in 5 hours good luck 🍒
1K
4K
919
chita glorya🍒 Retweeted
@chitaglorya__
chita glorya🍒
11 hours ago
giveaway 150$ | 2,100,000 IDR -- rt follow @NFTigersETH & rt like/ tag 3 friends on their pin📌 ends in 12 hours good luck 🍒
2K
3K
1K
@chitaglorya__
chita glorya🍒
an hour ago
giveaway 75$ | 1,050,000 IDR -- rt follow @CrayoNFT with on (🔔) ends in 5 hours good luck 🍒
1K
4K
919
@chitaglorya__
chita glorya🍒
an hour ago
hi dear good morning 🥰
2K
165
1K
@chitaglorya__
chita glorya🍒
11 hours ago
giveaway 150$ | 2,100,000 IDR -- rt follow @NFTigersETH & rt like/ tag 3 friends on their pin📌 ends in 12 hours good luck 🍒
2K
3K
1K
@chitaglorya__
chita glorya🍒
11 hours ago
sehubungan chita picking winner menggunakan pickaw dan chita dalam sekali draw add winner 10 ,maka jika ada reroll tentunya winner dialihkan/diberikan diurutan dibawahnya (sesuai list 1-10) sudah cukup paham yang ini ya guys?
561
107
1K