๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Profile Banner
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Profile
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚

@arelyevea

Followers
6,502
Following
4,542
Media
239
Statuses
172,119

Preorder Custom Jewelry (3-4 weeks) & Readystock Bracelet & Necklace (1-2 weeks) โœจ Can refer media | Full catalogs on IG | Fast respond link on bio ๐Ÿ’Œ

Wilayah Persekutuan Kuala Lump
Joined June 2013
Don't wanna be here? Send us removal request.
Pinned Tweet
@arelyevea
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚
10 months ago
Girls confirm melompat kalau dapat something exclusive yang ada terukir nama kita kan? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜† Tyra ada open order untuk preorder custom necklace, bracelet & ring! All item below RM100 & boleh custom nama sampai 13 huruf & sesuai nak jadikan sebagai hadiah or self reward โค๐Ÿ’ฏ
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
Tweet media four
3
494
162
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@NrAfiqaah_
piqaaa
3 days ago
I bought a jersey using Setel. Itโ€™s super easy & quick. I can track my parcel anytime. Best part is Setel Wallet can be used at more physical stores. Have you tried Setel App? Better late than never ๐Ÿ‘€ Just one click, I have secured my jersey! Thank you @setel ๐Ÿ’™ #SetelBadminton
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
Tweet media four
7
619
256
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@talestify
๐Ÿฆ‹โ˜๏ธ
3 days ago
this week's best seller! ๐Ÿ‘€โค๏ธ telekung giftbox in color dusty pink ๐Ÿ’• still available for purchase tauu (rm82 free postagee!)๐Ÿค— macam biasaa free wish card & bunga sekali ๐Ÿคญ๐Ÿ’“
Tweet media one
Tweet media two
1
128
98
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@sabbykongsi
๐Ÿ’•
10 hours ago
Kenapa brand ni takde siapa hype sebelum ni??!!! So I found them on @ShopeeMY bila cari baju raya Haji ๐Ÿ•Š๏ธ Semua baju dia bawah 100 ringgit je and look at that design, lawaaa!๐Ÿ˜ญ๐Ÿค
Tweet media one
Tweet media two
4
344
952
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@rajabeom
.
a day ago
Need that coach pillow tabby shoulder bag ๐Ÿฅบ NOW ON SALE ๐Ÿ˜‰โ€ผ๏ธJIMAT RM 1000+ ๐Ÿ› Click link for more update
Tweet media one
1
113
85
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@shopwithlisaa_
Lisaa๐Ÿคjual soft cookieโ€ขkek tapak kudaโ€ขtotebag
14 days ago
Anyone dekat sini soft cookie lovers atau tengah cari gift๐ŸŽ apa nak bagi dekat someone,korang boleh order and hadiahkan mereka this soft cookies sebab boleh add on love letter๐Ÿ’Œ & fairy light!โœจ
Tweet media one
Tweet media two
1
103
63
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@arelyevea
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚
a month ago
ALL IN ONE SET! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ Nak bracelet? โœ… ADAAA!!! Nak necklace? โœ… ADAAA!!! Nak ring? โœ… ADAAA!!! Semua boleh ukir nama! Tak penat dah nak usha banyak kali dkt kedai lain. Beli dengan tyra, satu set lengkap boleh dapat ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
Tweet media one
0
128
77
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@tyraaeee
Tyra jual yang manis je โ™ก | Brownies & Nutella Pod
a day ago
Antara manisan yang kena ada waktu weekend time/holiday, atau any celebration ๐Ÿฅณ๐Ÿ˜
Tweet media one
Tweet media two
1
85
68
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@lilaoutfit
Lila ajak shopping
10 hours ago
Kenapa perlu spend duit banyak banyak kalau boleh spend RM13.40 untuk dapatkan unlimited Simoleons, LP & SP ๐Ÿ˜ RT if u play the sims freeplay
Tweet media one
1
135
180
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@aalyaathrhh
yayaa :)๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
23 hours ago
sulam shawl hit different on raya haji & everyday look! RM39 only ๐Ÿ’
Tweet media one
Tweet media two
1
119
283
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@bodycare_os
๐Ÿ•Š
a month ago
Walaupun badan nampak bersih, baru tau rupanya badan banyak daki lepas scrub ๐Ÿคข Try pakai exfoliating washcloth ni, habis terkeluar semua daki & kulit jadi soft, memang nikmat ye!
Tweet media one
2
397
385
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@ndyshopdotcom
Naddd | jomshopeenk
10 hours ago
women sneakers below RM30 with good reviews from ShopeeMY ๐Ÿ‘Ÿ โ€” thread
Tweet media one
1
400
1K
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@ndynshopee
๐“๐“ช ๐“ฑ๐“ฎ๐“ฎ-๐““๐“ธ
10 hours ago
Look at this hand-painted canvas shoe! So adorable ๐Ÿฅฐ
Tweet media one
Tweet media two
2
89
157
๐‘ป๐’š๐’“๐’‚ Retweeted
@shaniaz_
Nia
10 hours ago
Gojesnya baju tidur macamni, confirm sejuk & selesa ๐Ÿ˜
Tweet media one
Tweet media two
1
121
212