Dhuha Aleq Al Fajar Profile Banner
Dhuha Aleq Al Fajar Profile
Dhuha Aleq Al Fajar

@aleq_al

Followers
82
Following
66
Media
11
Statuses
1,322

Caving | Sosial Budaya | Konservasi | Muncak | Manjat | Anggota Luar Biasa/Purna PAMAFA | Anggota SAR Granat Rescue Jateng. Jongos di Suseta.

Semarang
Joined October 2013
Don't wanna be here? Send us removal request.
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
6 years ago
mana kerjaan?? mana uang?? :V :V :V
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
6 years ago
yooooo rak rak e dua setengah juta perbulan, gawe saiki karo nyelengi gawe ngesok - ngesok. .
1
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
6 years ago
mugi miugi di bukake lawang rejeki ne ingkang ombo... .
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
halahh lah, angele nggolek rejeki, angele nggolek gawean, saiki rung ndue opo opo.. . kuatkan aku.. . :O :V -_- http://t.co/zw27gEDT6s
Tweet media one
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
t*iter saiki rapayu... .:V
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
pahlawan kesiangan
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
This time, make me understand.
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
mas awa'e kesel .... .
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
orak meh bali sak durunge entuk. http://t.co/1omLgO5Plk
Tweet media one
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
wifine warung ciu sak josee tenan, ndonlod 25mb mong sak menit, gratis meneh... . kkkkkk :v
1
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
warunge ramai lancar pakk boosss... . kkkkkk :v
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
Wong seng mong "butuh - butuh asu" yo akeh,
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
Joe Satriani - Always with you, always with me.. .
0
0
0
@aleq_al
Dhuha Aleq Al Fajar
7 years ago
Pasti usaha, do'a, dan kesabaran kurang.
0
0
0