ajidsan #stayathome Profile Banner
ajidsan #stayathome Profile
ajidsan #stayathome

@ajidSan

Followers
159
Following
414
Media
612
Statuses
17,847

• Graphic Designer + Advertising •

Kuching | Kolumpo
Joined March 2011
Don't wanna be here? Send us removal request.
Pinned Tweet
@ajidSan
ajidsan #stayathome
6 months ago
Diet progress within 1 month. 💪🏻
Tweet media one
1
0
0
@ajidSan
ajidsan #stayathome
6 days ago
Black Bean Coffee, Ewe Hai Street, Kuching. #fujifilm #sooc
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
Tweet media four
0
0
2
@ajidSan
ajidsan #stayathome
15 days ago
Lepas ya, sejam nunggu. Haha I got my new passport! Dah boleh beli air ticket dahh!
Tweet media one
0
0
0
@ajidSan
ajidsan #stayathome
15 days ago
Bila ke UTC Kuching, embak sekali passport lamak, salinan IC sigek (kedei fotostet ada kat level pej imegresen ya jak). Then nunggu giliran utk proceed ambik gamba & cop jarik.
Tweet media one
1
0
0
@ajidSan
ajidsan #stayathome
15 days ago
Update: received email from Imigresen selepas renew online. Then ktk boleh ke UTC Kuching. If sik approve pun boleh datang terus juak.
Tweet media one
1
0
0
@ajidSan
ajidsan #stayathome
17 days ago
After pay then u need to print receipt. So now waiting for the email then baru boleh collect. 👌🏻
Tweet media one
1
1
0
@ajidSan
ajidsan #stayathome
17 days ago
Just done passport online renewal. Bayar pun online guna FPX. So, now waiting for email from imegresen.
1
0
0
@ajidSan
ajidsan #stayathome
17 days ago
Paling sik best sakit perut.
0
0
0
@ajidSan
ajidsan #stayathome
18 days ago
Sakit perut lain maciam
0
0
0
@ajidSan
ajidsan #stayathome
21 days ago
Yang nak renew passport di UTC Kuching, suggest kitak renew secara online kat website imegresen. After that, just walk-in & collect. **Sikpat walk-in tek sbb running number dah abis 😆 (kmk datang jam 2pm, mungkin yang datang pagi sempat utk walk in)
Tweet media one
1
1
3
@ajidSan
ajidsan #stayathome
23 days ago
Kondifen eh! Haha nak beli tiket tapi stuck sbb passport lom d renew.
0
0
0
@ajidSan
ajidsan #stayathome
24 days ago
Should go or should not?
0
0
0
ajidsan #stayathome Retweeted
@ngidamMY
Ngidam
a month ago
Malaysia - Thailand border dah bukak gais. Tomyam padu, pulut mangga, island hopping, here i come! Tapi perlu ke quarantine dekat Thailand nanti? Perlu buat PCR test? Refer thread ni for the Latest Malaysia - Thailand Travel Guideline
Tweet media one
1
86
184
ajidsan #stayathome Retweeted
@TravelJimat
Travel Jimat
a month ago
Baru mendarat di Bangkok, Thailand. Aku ringkaskan cara masuk ke Thailand tanpa sebarang masalah. 1. Beli insurance (Coverage min US$ 10,000 termasuk untuk perawatan Covid) 2. Apply Thailand Pass 3. Fully Vaccinated supaya x payah kuarantin dekat sana. Print vaccine certificate
Tweet media one
66
3K
7K