Siakap Keli Profile Banner
Siakap Keli Profile
Siakap Keli

@Siakap_Keli

Followers
64,003
Following
4,924
Media
162
Statuses
983

News/Media Website

Malaysia
Joined February 2013
Don't wanna be here? Send us removal request.
Explore trending content on Twitter
Pinned Tweet
@Siakap_Keli
Siakap Keli
6 years ago
Macam ni la padangan mata orang rabun.Yang tak rabun tu tak payah nak acacah pakai spec.Fikir style kalau dah rabun?
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
115
16K
4K
Siakap Keli Retweeted
@AminTajd
Amin Tajuddin
2 days ago
Dengan kuasa viral twitter, sy mohon pakat share Mencari saksi kemalangan atau dashcam kes kemalangan motor dan kereta (mangsa menaiki motor) di federal highway (berhadapan central i-city mall) pada jam 7.30pm-8.00pm, 29hb september 2022
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
12
4K
2K
Siakap Keli Retweeted
@ZacZakirin13
Zac
4 days ago
Kenapalah orang senang² claim dia keturunan Nabi Muhammad? Dulu ada Habib² claim mereka drpd keturunan Nabi, skrg ni pula, Maula Muhammad Amin Al Idrisi Al Hasani. Kena pula Maulidurasul minggu depan, ramai² lah buat Mawlid diketuai oleh agamawan palsu seperti org dlm gambar ni.
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
Tweet media four
283
10K
8K
Siakap Keli Retweeted
@AminRahman_z
AR
5 days ago
Crowdfund gaya UMNO Fantasi Realiti
Tweet media one
Tweet media two
61
4K
5K
Siakap Keli Retweeted
@atanholiday
atanholiday
9 days ago
tgh layan scammer ni wkwkwkwk
Tweet media one
306
15K
19K
Siakap Keli Retweeted
@hafizfiz18
hafiz ayub
14 days ago
Madrasah Maha Zalim. Adik saya mengalami gangguan, Dapat tahu daripada seorang kenalan ada sebuah madrasah yang bernama madrasah as-solihin di Shah Alam, Jalan Kebun ini boleh merawat. Jadi kami sekeluarga menghantar adik ke sana.
1K
53K
47K
Siakap Keli Retweeted
@wnnrftn
10
15 days ago
bismillah. adik i dgn 8 kwn dia kena scam rumah sewa. budak budak nak masuk belajar pun kena scam ye. nak dpt duit balik maybe tak dpt but MUHAMAD FARID HAZAZ semoga kenyang mkn duit haram tu. nak minta tolong sesiapa area uthm parit raja, kalau ada rumah sewa rojer.
Tweet media one
127
10K
10K
Siakap Keli Retweeted
@redzuanNewsMPB
Mohd Redzuan Abdul Manap
20 days ago
Seorang budak lelaki 8 tahun dipercayai mangsa dera diselamatkan selepas terperangkap pada belebas tingkap di tingkat 4 sebuah kondominium dekat Jalan Cahaya 13, Taman Cahaya, Ampang ketika dia cuba melarikan diri. Foto : Bomba
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
124
12K
13K
Siakap Keli Retweeted
@ashaladin_
queen.4sha_ 👑
a month ago
NURNAJMI FAHMI, TOLONG LAA YAA. TOLONG SEDAR DIRI YANG KAU ADA ANAK ANAK. PEREMPUAN KAU NAK, TAPI ANAK ANAK KAU BUANG. IM SORRY TO DO THIS, BUT THIS JEE CARA SUPAYA KAU SEDAR DIRI YAAA. TOLONG LAA SESIAPA YANG KENAL DIA, NASIHATKAN DIA SIKIT !
Tweet media one
617
21K
28K
Siakap Keli Retweeted
@ValaAfshar
Vala Afshar
29 days ago
This interlocking barrier can stand up against floods better than sandbags
Tweet media one
466
14K
46K
Siakap Keli Retweeted
@meinmokhtar
🏳️‍🌈✨meissquen✨🏳️‍🌈
29 days ago
Tamat kisah pokok bunga di putrajaya.
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
Tweet media four
178
11K
18K
Siakap Keli Retweeted
@amirashrafwz
Amir Ashraf
29 days ago
woii ni mak aku. mak aku beli pokok yg dijual la with receipt lagi bukan main kutip je. hangpa semua memang babi mulut puaka takde insurance, without tanya, terus nak conclude
429
13K
14K
Siakap Keli Retweeted
@MarhaenMy
Faa | MarhaenMy
a month ago
Definisi "don't judge book by its cover" & sedap gila suara dia weh! 😍
Tweet media one
30
7K
13K
Siakap Keli Retweeted
@MALAYSIAVIRALL
MALAYSIA MOST VIRALL
a month ago
Dah la cop parking pastu tersengih sengih macam kerang. Patutnya hon panjang biar berdesing telinga dia.
Tweet media one
161
3K
3K
Siakap Keli Retweeted
@fakhrifadzli
Fakhri
a month ago
Saya syak sejak semalam dah crowdfunding ni. Akaun baru buat Julai. Lepas kutip duit senyap takde update. Terus saya whatsapp nombor Klinik Veterinar Rembau yang ada di quotation tu. Klinik nafikan ada rekod dan rawatan masalah ini. @sheyraangels dah kutip berapa ribu tu?
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
113
11K
7K