شاهيدا البحري~ Profile Banner
شاهيدا البحري~ Profile
شاهيدا البحري~

@ShahidaBahri

Followers
536
Following
394
Media
734
Statuses
34,942

🌻 Bismillah 🌻 Graduate in Economics Purify your intention and you are ready to go.

KUL ✈ BKI
Joined November 2013
Don't wanna be here? Send us removal request.
Explore trending content on Twitter
Pinned Tweet
@ShahidaBahri
شاهيدا البحري~
3 years ago
Semoga mendapat ganjaran-Nya. InshaAllah, Amimn...
Tweet media one
1
2
6
شاهيدا البحري~ Retweeted
@yemmeow
emma
21 hours ago
Please try gais. Sedap ilerrrrr 🤤🤤🤤
Tweet media one
47
3K
10K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@bfitforreal
Fitness Motivation
a day ago
Enjoy your workout
Tweet media one
72
2K
10K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@iffgone
Kiff
a day ago
Dah jadi suami ni pelik tau, duit gaji sendiri tapi nak beli barang mesti auto tanya isteri dulu minta approval. Rasa bersalah betul kalau beli tak bagitahu, sumpahan apa ni?
48
780
2K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@netflix
Netflix
2 days ago
Hello, You. #TUDUM
Tweet media one
823
12K
91K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@UbatOhUbat
Geng Farmasi Otai
2 days ago
Bagi mereka yang tiada masalah kesihatan, anda boleh ambil sumber protein ni setiap hari tanpa kesan signifikan terhadap tahap kolesterol. Tapi bagi mereka yang ada diabetes, kadar pemakanan 7 biji seminggu mungkin boleh meningkatkan risiko penyakit jantung 🫀
Tweet media one
3
119
160
@ShahidaBahri
شاهيدا البحري~
a day ago
Boleh nie boleh 💪💪
@fayyady
Amirrul🇲🇾🌺
a day ago
Alhamdulillah... berjoget hari ni... 💪💪💪🕺🕺🕺🕺💃💃💃💃
Tweet media one
0
0
0
1
0
1
شاهيدا البحري~ Retweeted
@syazmnnn
syazmn
3 days ago
I mengandung 9 bulan, contraction dua hari, kena gunting vagina masa bersalin, kerja cari duit untuk anak but I would still apologize to my kid kalau I wronged her hatta dia baru 4 tahun. Anak kita tu ada perasaan. Status mak ayah bukan tiket untuk menidakkan perasaan anak kita.
42
12K
18K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@tumbukrusuk
أبو مريم
3 days ago
Awat bila bab kesihatan, bab binaan bangunan, bab coding website, kita faham kita kena rujuk ahli dlm bidang Tapi bila bab agama, kita rasa kita entitled to go against the opinions of scholars using our own interpretation of the text. Aneh betui
24
4K
7K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@Muzuzxck
Muzuza
2 days ago
2 "celaka" di permulaan surah 1- Ada 2 surah yang dimulakan dengan "celaka" iaitu dengan kalimah ويل : surah al-Mutaffifin dan al-Humazah 2- Surah al-Mutaffifin nyatakan celaka kepada orang yang menipu dalam jual beli, surah al-Humazah pula adalah celaan kepada orang yang
1
443
1K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@AZRILROZALI
🇲🇾🇵🇸Azril Rozali
3 days ago
Menu diet simple untuk 1 hidangan: 1) Roti wholemeal + 2 Telur rebus 2) Nasi putih 1 ✊🏻 + Ikan kembung bakar ✋🏻 3) Sweet Potato ✊🏻 + ayam dada bakar✋🏻 4) Nasi putih 1 ✊🏻 + tempe grill✋🏻 Add - salad 🤲🏻 RT & follow saya untuk tips kurus setiap hari
3
459
1K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@aisyahshahid
Aisyah Shahid
3 days ago
Kita ingat bila kita dah solat, mudah laluan kita ke syurga. Tapi solat ialah bare minimum. Sebab tu keja jaga solat betul2. Solat yang diterima Allah akan menjaga kita daripada melakukan dosa. Ada 5 golongan yang tetap masuk neraka walaupun rajin solat:
8
9K
19K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@ezzahnor
Ezzah Nor 🇲🇾
3 days ago
Sembelit time pregnant is no joke weh! Macam2 benda baru i rasa waktu pregnant. Meh i nak share pengalaman i pregnant for the first time. Semua perkara yang i harap orang bagitau before i pregnant: (Save for future reference)
Tweet media one
16
2K
5K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@SantapanMinda
Santapan Minda
3 days ago
Tweet media one
1
917
2K
شاهيدا البحري~ Retweeted
@fedtriyahya
Fedtri Yahya🇲🇾
4 days ago
Malaysia Hari Ini
Tweet media one
Tweet media two
Tweet media three
Tweet media four
11
1K
1K