@EJupitasari
@evi Jupitasari
2 years ago
1) Misal aq saiki wes bertransformasi dadi ayu,wes modis,dan dr segi ilmu pengetahuan jg soyo naik maju kok para wedok wedok sosmed podo keberatan loro ati dewe dewe taaaaa..😌maksud e po aq kon cupu trs?kon elek trs? kon culun trs ra maju maju????😌
6
2
22

Replies

@BocahNa14448009 's account is temporarily unavailable because it violates the Twitter Media Policy. Learn more.
0
0
0
@roymisterio5
roy misterio
2 years ago
@EJupitasari rasah gagas omongane wong mbk yuuuu
0
0
1
@rizal69398476
Andy
2 years ago
@EJupitasari santai wae mbak u,wong sampean ayu,modis,pinter.. yo nggak njaluk karo wedok2 sosmed kui,hasil e sampean berusaha dewe ra sah ngagas... anggep wae 'telek'...mambu tur isoke cuman dibuak...😁
0
0
1